سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

ایران اتهامات بی‌اساس انگلیس را رد کرد

ایران اتهامات بی‌اساس انگلیس را رد کرد در پی ادعاهای بی‌اساس نماینده انگلیس، سفیر و نماینده دائم ایران در نامه‌ای به رئیس شورای امنیت، ضمن رد این اتهامات بی اساس، به نقش اساسی انگلیس در رنج و ناراحتی طولانی مدت برای مردم فلسطین اشاره کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۲ - ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 05
کد خبر: ۲۱۶۹۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، در پی ادعاهای بی‌اساس نماینده انگلیس در جلسه توجیهی شورای امنیت سازمان ملل درباره فلسطین علیه جمهوری اسلامی ایران، امیرسعید ایروانی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در نامه‌ای به رئیس شورای امنیت سازمان ملل و دبیرکل این سازمان، این اتهامات را به شدت محکوم و رد کرد.

 

نماینده انگلیس در نشست شورای امنیت ادعا کرده بود که ایران از طریق فعالیت‌های بی ثبات کننده و حمایت از گروه‌های نیابتی از جمله حماس، حزب الله و جهاد اسلامی تهدید علیه منطقه است.

 

در این نامه آمده است: مایلم اتهامات بی اساس نماینده بریتانیا علیه کشورم را در جلسه توجیهی علنی شورای امنیت سازمان ملل متحد که در ۲۹ نوامبر ۲۰۲۳ تحت عنوان وضعیت خاورمیانه، از جمله فلسطین برگزار شد، به شدت محکوم و رد کنم. آقای طارق احمد، وزیر کشور انگلستان در سخنان خود در این نشست، ضمن نادیده گرفتن مسؤولیت کشور خود در شرایط کنونی خاورمیانه و سیاست‌های بی ثبات کننده انگلیس، تلاش کرد تقصیر را به گردن جمهوری اسلامی ایران بیندازد.

 

در نامه مذکور عنوان شده است: بی‌تردید، بریتانیا نقشی اساسی در رنج و ناراحتی طولانی مدت مردم فلسطین داشته است. ریشه‌های شوم این مصیبت را می‌توان در بیانیه بالفور جستجو کرد که نشان‌دهنده آغاز نزدیک به یک قرن سختی برای فلسطینی‌ها است.

 

ایروانی در این نامه خاطرنشان کرده است: حمایت مستمر و تزلزل ناپذیر بریتانیا از جنایات و تجاوزات نسل کشی اسرائیل علیه مردم فلسطین و کشورهای منطقه به طور قابل توجهی اقتدار اخلاقی این کشور را برای صدور مجوز قضاوت در مورد نیات و سیاست‌های دیگران کاهش می‌دهد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار